...ένα βήμα μπροστά

Εξυπηρέτηση των παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ και στο Μαξίμου…με διορισμούς στο γραφείο του επόμενου πρωθυπουργού

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Παρά τον σάλο για τις μετατάξεις και τις αποσπάσεις συγγενών, θυγατέρων και «κολλητών» των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, παρά την ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τις «διασυνδέσεις» και την αναγκαστική παρέμβαση του πρωθυπουργού ώστε να παγώσει -υποτίθεται- η ρουσφετολογία… η εξυπηρέτηση των παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε και στο Μαξίμου.

Όπως προκύπτει από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 31 Μαΐου, και ενώ η χώρα βάδιζε ήδη σε πρόωρες εκλογές μετά τη συντριπτική ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωεκλογές, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού 4 μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, που οι πληροφορίες θέλουν όλοι να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μετατάξεις έγιναν λίγα 24ωρα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Και το ερώτημα φυσικά είναι τι νόημα έχει να προστεθεί προσωπικό στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, ενώ ο κ. Τσίπρας είναι ουσιαστικά υπό παραίτηση. Σημειώνεται ότι μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ρουσφέτια στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπαας αντελήφθη το κόστος που είχε αυτή η υπόθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και πάγωσε τις διαδικασίες στη Βουλή, αλλά πολλές από τις μετατάξεις, όπως και στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, είχαν ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και συνεπώς δεν μπορούσαν να ανασταλούν.

Ποιοι πήραν μετάταξη στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού

Συγκεκριμένα -όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media- έκανε μετάταξη από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ο Λουκάς Α., κατηγορίας ΠΕ του κλάδου εφοριακών στη Γενική Γραμματείας Συντονισμού. Επίσης έκανε μετάταξη η Παγώνα Ν., κατηγορίας ΠΕ1, του κλάδου διοικητικού-οικονομικού, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού. Εξάλλου, έκανε μετάταξη η Μαρία Χ. του κλάδου Φυσικών, από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής του υπουργείου Παιδείας, στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού. Τέλος, έκανε μετάταξη ο Μενέλαος Χ. του κλάδου εφοριακών, κατηγορίας ΠΕ, από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού.

Και όλα αυτά στις 31 Μαΐου, παραμονές του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και ενώ η χώρα βρισκόταν ήδη σε προεκλογική περίοδο για τις εθνικές εκλογές.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα