...ένα βήμα μπροστά

Η ευθύνη και το χρέος…. του Πάνου Μπόζου

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Ν΄ αγαπάς την ευθύνη.

Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω.”

Νίκος Καζαντζάκης

 

Στην Κηφισιά των κήπων και των λουλουδιών , έζησαν στο πέρασμα των αιώνων μεγάλες και σπουδαίες προσωπικότητες και μορφές. Από την αρχαιότητα ήταν ξεχωριστή για το πλούσιο πράσινο , τα πολλά νερά, το υπέροχο κλίμα της. Εδώ γεννήθηκε ο Μένανδρος, εδώ επέλεξαν να ζουν ο Ηρώδης ο Αττικός, Βυζαντινοί άρχοντες , Τούρκοι Βοεβόδες, πλούσιοι Έλληνες της διασποράς, άνθρωποι του πνεύματος , της Πολιτικής , της οικονομίας. Για όλους υπήρξε η<< Κηφισιά η Καλλίστη>> δηλαδή η << Όμορφη Κηφισιά>>.

Ήταν και είναι Χώρος ήπιας αναψυχής, περιοχή οικογενειακής διασκέδασης, τόπος διακοπών. Αυτή την Κηφισιά οφείλουμε να την υπερασπιστούμε. Έχουμε ΧΡΕΟΣ, εμείς, να σώσουμε για πάντα τα 160 περίπου διατηρητέα υπέροχα κτίσματα, τα θερινά σινεμά, τα ξεχωριστά Μουσεία, το Άλσος και τόσα άλλα που την κάνουν διαφορετική από κάθε άλλο προάστιο της Αττικής. Αυτή η Κηφισιά πρέπει να γίνει σύγχρονη Πόλη, καθαρή , φωτεινή, ασφαλής, με μεγάλα, ελεύθερα, προσβάσιμα πεζοδρόμια, αθλητικούς χώρους , παιδικές χαρές, σύγχρονα σχολεία, πεζοδρόμους, Πνευματικά κέντρα, <<έξυπνο>> Δημαρχείο στην υπηρεσία των Δημοτών. Αυτή την Κηφισιά δεν πρέπει να την αφήσουμε, ξανά ,στα χέρια ανικάνων η νεόκοπων μαθητευόμενων μάγων που δαπανούν τεράστια ποσά και υπόσχονται τα πάντα αρκεί να κερδίσουν την Ψήφο μας ! Έχουμε ΕΥΘΥΝΗ εμείς!

Αυτή η Κηφισιά θέλει Δήμαρχο νοικοκύρη, Δήμαρχο με γνώσεις και εμπειρία, Δήμαρχο με μεράκι συναινετικό, συνθετικό, συνεργάσιμο. Αυτή η Κηφισιά θέλει Δήμαρχο τον Νίκο Χιωτάκη!!

ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΖΟΣ

Μαθηματικός

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα