...ένα βήμα μπροστά

Σε επιφυλακή με έκτακτα μέτρα για τον καύσωνα τα Βριλήσσια

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων για τον καύσωνα που αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει του νέου κύματος καύσωνα, όπως και όλες τις ημέρες του θέρους που η θερμοκρασία είναι υψηλή, λειτουργεί στο Δήμο μας κλιματιζόμενη αίθουσα και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 9 Αύγουστου και Σάββατο 10 Αυγούστου, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης ( πρώην ΤΥΠΕΤ – Μπακογιάννη και Πλαταιών) από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Επίσης, καθ’ ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης έχει σε ετοιμότητα το προσωπικό των δομών μεταξύ των οποίων και το προσωπικό του Προγράμματος ‘Βοήθεια στο Σπίτι’, το οποίο είναι σε συνεχή επικοινωνία με ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τέλος, η Πολιτική Προστασία του δήμου είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο προκειμένου να παρέμβει όπου της ζητηθεί και απαιτείται αυξημένη επιτήρηση χώρων για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 – 810 1510 & 511( ΠΑΟΔΗΒ) και  6942 475475 ( Πολιτική Προστασία).

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα