...ένα βήμα μπροστά

Σε δημόσια αναμέτρηση κάλεσε τον Δήμαρχο ο Αργύρης Ντινόπουλος

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αργύρη Ντινόπουλου και του συνδυασμού του «Ντινόπουλος Βριλήσσια Δυνατά». Την εκδήλωση χαιρέτησε με επιστολή του ο Νικήτας Κακλαμάνης, Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Α΄ Αθηνών και υπεύθυνος της επιτροπής εκλογικού αγώνα για την Αυτοδιοίκηση της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Αργύρης Ντινόπουλος ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, ενώ αναφέρθηκε στα μείζονα προβλήματα των Βριλησσίων παρουσιάζοντας συγκεκριμένες λύσεις «για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επανέλαβε τη προσωπική του δέσμευση για «επανίδρυση της δημοτικής συγκοινωνίας που θα εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της πόλης με συνεχή δρομολόγια» και την «κατασκευή πεζοδρομίων για την απρόσκοπτη μετακίνηση των πεζών». Παράλληλα, μίλησε για την έκταση των 48 στρεμμάτων της πρώην Ναυτικής Βάσης επισημαίνοντας ότι «το σύνολο του χώρου θα μετατραπεί σε πάρκο διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της φυσικής ομορφιάς του, παρά το γεγονός ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου τον έχει μετατρέψει σε χώρο διαχείρισης απορριμμάτων και γκαράζ απορριμματοφόρων».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα θέματα της παιδείας ανακοινώνοντας την συνεργασία του με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών» και τον επί σειρά ετών  διευθυντή του 2ου Λυκείου Βριλησσίων, Τάσο Χρηστάκη.  «Τα δημόσια σχολεία της πόλης  θα πρέπει να διαθέτουν άριστη υλικοτεχνική υποδομή ώστε εκπαιδευτικοί και μαθητές να αφοσιώνονται απρόσκοπτα στο έργο τους. Οφείλουμε να είμαστε πάντοτε στο πλευρό των σχολικών μονάδων, σε όποια βαθμίδα κα αν ανήκουn, για να μην υπολείπονται σε τίποτα από τις αντίστοιχες ιδιωτικές μονάδες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κριτική στο έργο της Δημοτικής Αρχής

Ο Αργύρης Ντινόπουλος άσκησε κριτική στον Δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη, χαρακτηρίζοντας  «χαμένη πενταετία» το διάστημα της θητείας του και πρόσθεσε ότι «η απερχόμενη διοίκηση του δήμου  έχει εντάξει στο ψηφοδέλτιο της πολλά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σφραγίζοντας έτσι το χρίσμα της Κουμουνδούρου».  Μίλησε, επίσης για  «τα έργα τα οποία εκείνα που, ο νυν Δήμαρχος είχε δεσμευθεί ότι θα υλοποιήσει τον Μάϊο του 2014 όμως η ανυπαρξία έργου το Μάιο του 2019 είναι εμφανής». Τέλος,  προκάλεσε τη δημοτική αρχή «σε ανοιχτή πολιτική αναμέτρηση ενώπιων των δημοτών σε τηλεοπτικό στούντιο ή στο χώρο της πλατείας Αναλήψεως» λέγοντας πως «τόσο ό χρόνος όσο και τόπος του debate μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα από τους ίδιους».

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα