...ένα βήμα μπροστά

Ταλαιπωρία στους δρόμους του Δήμου Πεντέλης για τους οδηγούς, λόγω των έργων φυσικού αερίου

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Λόγω εκτελέσεως εργασιών φυσικού αερίου, κατά το χρονικό διάστημα από 10-01-2020 έως 29-02-2020, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στα παρακάτω οδικά τμήματα περιοχής Δήμου Πεντέλης – Μελισσίων, ως εξής:

Α’ ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πεντέλης, στο τμήμα της, 20 μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά και για 250 μέτρα μετά από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παύλου Μελά, στο τμήμα της από τη Λ. Πεντέλης έως την οδό Παπαφλέσσα. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Σολωμού και Αγίου Σεβαστιανού.

Β’ ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πεντέλης, στο τμήμα της 250 μέτρα μετά τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Έλλης και για 20 μέτρα μετά από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Απαγόρευση εισόδου των οχημάτων από την οδό Έλλης και την οδό Αγίας Σκέπης στη Λ. Πεντέλης. Κατά την ανωτέρω απαγόρευση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του παραδρόμου της οδού Έλλης, ευθεία προς Λ. Πεντέλης.
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σεβαστιανού, στο τμήμα της από την οδό Τριπόλεως έως τη Λ. Πεντέλης. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Παύλου Μελά και Παπαφλέσσα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα