...ένα βήμα μπροστά

Συνάντηση του δημάρχου Πεύκης-Λυκόβρυσης με τον Γιώργο Πατούλη

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης δέχθηκε την επίσκεψη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη στο δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα των δύο όμορων Δήμων, αλλά και γενικότερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενόψει των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Τ. Μαυρίδης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια, αλλά και την χαρά που αισθάνεται για τον φίλο και συνάδελφο αυτοδιοικητικό, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους από τα δημοτικά έδρανα του (παλιού) Δήμου Πεύκης, επί δημαρχίας Παύλου Καμάρα.

Όπως δηλώθηκε, είναι μεγάλη και η τιμή που αισθάνεται ως δήμαρχος της Λυκόβρυσης – Πεύκης που ένας Πευκιώτης, καθώς ως γνωστόν ο Γιώργος Πατούλης διαμένει στην Πεύκη, είναι υποψήφιος για ένα ανώτατο αξίωμα αυτό του περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Τάσο Μαυρίδη για την στήριξή του και την φιλία του, «η οποία ξεκίνησε από τα πρώτα αυτοδιοικητικά βήματα και των δύο και συνεχίζεται πάντα με κοινό στόχο την προσφορά στα κοινά και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα