...ένα βήμα μπροστά

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Μ. Τραγάδη: Απλήρωτοι επί μήνες οι εργαζόμενοι στο ΠΕΑΠ

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Απλήρωτοι επί μήνες είναι οι εργαζόμενοι του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως καταγγέλλει το τακτικό μέλος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+, Ειρήνη-Μαρία Τραγάδη.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση της κ. Τραγάδη:

Με πλήρη και αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης του ΠΕΑΠ το σύνολο των συμβασιούχων εργαζομένων, όπως καθηγήτριες/ες και γυμνάστριες/ες είναι απλήρωτες/οι εδώ και μήνες. Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενες/οι πέρασαν τις εορτές χωρίς να έχουν λάβει τις αποδοχές τους, ενώ εργάζονται εδώ και μήνες, με συμβάσεις ομηρίας. Αυτό που συμβαίνει στο ΠΕΑΠ είναι ανήκουστο. Κανένα εργασιακό δικαίωμα και ο απόλυτος εργασιακός μεσαίωνας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, χθες το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ αποφάσισε να δαπανήσει χιλιάδες ευρώ, σε τέσσερις εκδηλώσεις, που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με πολύ χαμηλό κόστος.

Ε, αφού οι εργαζόμενοι δεν έχουν να φάνε ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι από τις εκδηλώσεις του ΠΕΑΠ. Βέβαια, το πολιτικό τέλος της «Μαρίας Αντουανέτας» είναι γνωστό και θα έρθει σύντομα.

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα