...ένα βήμα μπροστά

Δήμος Διονύσου: Ομάδα “νέων δημοσιογράφων” συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των μαθητών αλλά και εκπαιδευτικών του 3ου Σχολείου Διονύσου, είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση χρημάτων καθώς και τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία πρόκειται να προσφερθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ειδικότερα οι μαθητές του Δ1 τμήματος, εκπροσωπώντας όλο το σχολείο, αποφάσισαν να εκδώσουν με τη βοήθεια της δασκάλας τους Τάνιας Χριστοδουλίδου μία μηνιαία σχολική εφημερίδα, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα. Η εφημερίδα πωλείται συμβολικά στο σχολείο στην τιμή 0,20 € ενώ η προσπάθεια έχει ήδη αποδώσει τους πρώτους καρπούς.

Οι μαθητές έχουν συγκεντρώσει από ιδιώτες και εταιρίες 1 τόνο ρεβίθια, 6 κούτες ζυμαρικά και 5 κούτες πλαστικά ποτήρια και πιάτα, τα οποία θα παραδώσουν τα ίδια στους εφημερίους των Ιερών Ναών Προφήτη Ηλία Ροδόπολης και Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, όπου πραγματοποιείται σημαντική φιλανθρωπική δράση.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης συγχαίρει δημόσια τα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους.

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα