...ένα βήμα μπροστά

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 8 Ιανουαρίου

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30 στο δημαρχείο (Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οριστική έγκριση των όρων δανείου για την απόκτηση του οικοπέδου «Μακρή» και άμεση έναρξη διαδικασιών για την απαλλοτρίωσή του (εισήγηση: δήμαρχος Β. Ζορμπάς).
  • Λήψη απόφασης για την έγκριση υποβολής πρότασης έργου με τίτλο «BioW2P – Sustainable conversion of bio-waste to bio-polymer for agricultural use in the context of Circular Economy» στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE με συμμετοχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Δάβαρη).
  • Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας κατάληψης οδοστρώματος της οδού Αιγαίου Πελάγους με διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, η οποία θα χορηγείται προσωρινά και τμηματικά από την Λ. Μεσογείων προς και έως την οδό Ελβετίας για τις ανάγκες του έργου «Ανάπλαση Αιγαίου Πελάγους» (εισήγηση: αντιδήμαρχος Β. Σάρκουλας).

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα