...ένα βήμα μπροστά

65χρονη Γαλλίδα ανασύρθηκε νεκρή απο γκρεμό στα Σφακιά

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Νεκρή ανασύρθηκε 65χρονη Γαλλίδα, μέλος γκρουπ πεζοπόρων που διένυε τη διαδρομή Αγία Ρουμέλη – Άγιος Παύλος στα Σφακιά. Η τουρίστρια έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε γκρεμό βάθους πολλών μέτρων.

Τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ κάλεσαν σε βοήθεια τις Αρχές ενημερώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες που έκανε το γκρουπ να επικοινωνήσει με εκείνη.

Η γυναίκα πέφτοντας από τον γκρεμό, έφτασε σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τη θάλασσα.

Άμεσα, κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης το οποίο κάλεσε τον τοπικό σύμβουλο της Αγίας Ρουμέλης, Γιάννη Τζατζιμάκη να σπεύσει στο σημείο μαζί με γιατρό προκειμένου να προσεγγίσουν τη γυναίκα και να παράσχουν άμεση ιατρική βοήθεια. Δυστυχώς όμως ο τραυματισμός της κατά την πτώση ήταν θανατηφόρος.

Από τα Σφακιά εν τω μεταξύ είχε ξεκινήσει σκάφος με πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης. Όταν έφτασε το σκάφος στο σημείο παρέλαβε τη νεκρή γυναίκα και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σφακίων.

(φωτογραφία αρχείου)

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα