...ένα βήμα μπροστά

Βάρσος, Παπαδόπουλος και Τσούλος στηρίζουν Νίκο Χιωτάκη στο δεύτερο γύρο!

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μαζικές είναι πλέον οι δηλώσεις και ανακοινώσεις στήριξης του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς, Ερυθραίας και Εκάλης Νίκου Χιωτάκη, από τους επικεφαλής συνδυασμών που είχαν μετάσχει στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και θεωρούν ότι ο Δήμος πρέπει να κυβερνηθεί με ενότητα και αξιοσύνη, κλείνοντας οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο της ηγεσίας Θωμάκου!

Μετά τον Γιώργο Τσούλο που βρήκε κοινά σημεία συμπόρευσης και εφαρμογής προτάσεων που θα λύσουν προβλήματα, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλοι αρχηγοί συνδυασμών, οι οποίοι την πρώτη Κυριακή των εκλογών είχαν κατέβει αυτόνομα.

Μάλιστα, ο Βασίλης Βάρσος που είχε διαταλέσει και στο παρελθόν δήμαρχος Κηφισιάς, έκανε την εμφάνισή του σε χθεσινοβραδυνή εκδήλωση του Νίκου Χιωτάκη στο Κεφαλάρι, όπου έγινε δεκτός με θυελλώδη χειροκροτήματα και επευφημίες απο το τους εκατοντάδες παρισταμένους δημότες. Σε ενθουσιώδεις εκδηλώσεις, προχώρησαν οι συγκεντρωμένοι όταν ο Νίκος Χιωτάκης αγκάλιασε τον κατασυγκινημένο απο την υποδοχή Βασίλη Βάρσο και ανακοίνωσε ότι στον αγώνα της δεύτερης Κυριακής έρχονται υποστηρικτές και οι άλλοι συνδυασμοί: Του Γιώργου Παπαδόπουλου και του Γιώργου Τσούλου, που επίσης συγκέντρωσαν καλά ποσοστά την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

“Είμαι κοντά σας για την Πόλη της Καρδιάς μας και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Νίκο Χιωτάκη για να κυβερνηθεί ο Δήμος και να γίνουν έργα πνοής και αξίας”, είπε καταχειροκροτούμενος ο Βασίλης Βάρσος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που αναμένεται να επιβεβαιωθούν εντός της ημέρας, υπέρ της στήριξης του Νίκου Χιωτάκη προσανατολίζονται και άλλοι, μέχρι χθές “αντίπαλοι” στον αγώνα διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου. Πρόκειται για τους Αλέξη Μακρή και Χρήστο Καλό, που συγκέντρωσαν ικανό αριθμό ψηφοφόρων και θέλουν, επίσης, στιβαρή ηγεσία και πνεύμα ενότητας στη νέα περίοδο δημιουργίας που έρχεται. Για το καλό των δημοτών. Για το καλό της Πόλης της Καρδιάς μας!

 

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα