...ένα βήμα μπροστά

Οι δημότες της Κηφισιάς απαντούν την Κυριακή στους τυφλοπόντικες της χυδαιότητας!

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Στη Δημοκρατία όχι μόνο δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά οι πολίτες αποφασίζουν. Και αυτοί απονέμουν, με τη βούληση και την ψήφο τους, το βραβείο της συνέπειας και της εντιμότητας.

Αυτοί οι πολίτες, που αγαπούν την Πόλη της Καρδιάς τους δεν θα γίνουν όργανα του αλαζονικού, στρεβλού και επικίνδυνου λαϊκισμού, που πάντα κινείται στο σκοτάδι της απαξίωσης και ηθικής εξόντωσης ανθρώπων.

Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, οι τυφλοπόντικες των υπόγειων διαδρομών και των σκοτεινών τούνελ που οδηγούν στην…αυλή της παραπολιτικής, έχουν προδιαγεγραμμένο τέλος.

Ποιός, άλλωστε, από τους νοήμονες μπορεί να υιοθετήσει τις πρακτικές των τηλεφωνημάτων λάσπης, των email της χυδαιότητας, των απειλών ή των προειδοποιήσεων;

Η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη δεν είναι “Eλντοράντο”. Όλοι γνωρίζουν, εκ του αποτελέσματος, ότι στις εκλογές της Κυριακής δύο είναι οι διεκδικητές: Ο Νίκος Χιωτάκης, με τον οποίο ήδη στρατεύθηκαν “αντίπαλοι” μέχρι χθές συνδυασμοί και ο σημερινός κ. Θωμάκος που ήταν εμφανές απο την πρώτη στιγμή ότι δεν μπορεί να συνεργασθεί με κανένα απο τους μεγάλους συνυποψηφίους στην κούρσα για τον δημαρχιακό θώκο. Άλλωστε, οι περισσότεροι εξ αυτών, ήταν συνεργάτες του. Και τον εγκατέλειψαν με θόρυβο!

Απο δώ και πέρα αρχίζουν τα ερωτήματα, τα οποία αφορούν στα email χυδαιότητας και λάσπης εναντίον του Νίκου Χιωτάκη, ο οποίος ήδη από τον πρώτο γύρο προηγείται με έξη μονάδες διαφορά!

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιός ή ποιοί έχουν συμφέρον απο το άθλιο σχέδιο ηθικής εξόντωσης ενός ανθρώπου που μπορεί να βγάλει τον Δήμο απο το φάσμα της ακυβερνησίας.

Απτά αποτελέσματα με τον εντοπισμό, την σύλληψη και την παραπομπή των δραστών της βαρβαρότητας, αυτών των συκοφαντών που κρύβονται στο σκοτάδι, θα βγάλει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Επιστήμονες-αστυνομικοί που είναι “γατόνια” (Νάναι καλά ο Μάνος Σφακιανάκης που έκανε γνωστή την υπηρεσία εντός και εκτός Ελλάδος), είναι σε καλό δρόμο… Και τότε “θα κλάψουν” μανούλες”!

Κι επειδή εμείς είμαστε πάντα με εκείνους που δέχονται επίθεση με χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη ή αδικούνται κατάφωρα απο τους τυφλοπόντικες της χυδαιότητας, βλέπουμε και περιμένουμε την απάντηση των δημοτών. Ήδη η πλάστιγγα γέρνει ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ προς την πλευρά εκείνου που αδικείται αυτή την ώρα, αν και προηγείται απο τον πρώτο γύρο. Και αυτός είναι ο ΝΙΚΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ.

Το έδειξαν με στάση ευθύνης, σοβαρότητας και αγάπης στην Πόλη, οι επικεφαλής των συνδυασμών που ήταν σε άλλο “μετερίζι”.

Είναι ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ να επισφραγίσουμε με την ψήφο μας την επιλογή τους για τον ΝΙΚΟ ΧΙΩΤΑΚΗ και την ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!

 

 

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα