...ένα βήμα μπροστά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η άτυπη -αιφνιδιαστική- συνεδρίαση της ΚΟ στο Καβούρι

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Άτυπη μεν, σημαντική δε, η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ που έχει συγκαλέσει για σήμερα Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ξενοδοχείο στο Καβούρι, προκειμένου να ενημερώσει τους βουλευτές για θέματα της επικαιρότητας με βάση τις τελευταίες εξελίξεις. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα που θα επικρατήσει στην άτυπη αυτή συνεδρίαση θα είναι το μεταναστευτικό.

Ο πρωθυπουργός σκοπεύει να κινητοποιήσει του βουλευτές, οι οποίοι με την σειρά τους θα ενημερώσουν τις περιφέρειές τους και τις τοπικές κοινωνίες για την πραγματική διάσταση του μεταναστευτικού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να επικοινωνήσει το μήνυμα ότι σκοπός του είναι σε πρώτο επίπεδο να δώσει λύση σε ένα θέμα που δεν αφορά μόνο τους μετανάστες-πρόσφυγες, αλλά κυρίως τους συμπολίτες μας στα νησιά.

Η επίσημη πληροφόρηση των τοπικών κοινωνιών που θα είναι και δεσμευτική εκ μέρους του κράτους, θα πείσει τόσο μεμονωμένες ομάδες που εν μέσω αγανάκτησης ή άγνοιας οδηγούνται σε ακρότητες, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας που εμφανίζεται πιο ανεκτική και υπομονετική.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να τοποθετηθούν ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Ιωάννης Μπούγας, πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis.

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα